bestelinfo

Hoe plaats je een bestelling?
Als je een bestelling hebt geplaatst in het bestelformulier en drukt op verzenden, dan krijg je zo spoedig mogelijk van ons een ‘ontvangstbevestiging’ per mail. Daarna verwerken wij de opdracht. Na het verwerken van de opdracht krijg je een ‘opdrachtbevestiging’ per mail (binnen 24 uur) toegezonden, waarin staat wat je hebt besteld, een voorbeeld van je bestelling en de wijze van betalen.

Betaling
In de ‘opdrachtbevestiging’ staat de gehele bestelling vermeld en het factuurbedrag. Zodra wij het bedrag ontvangen hebben zullen wij het product (binnen 2 – 5 werkdagen) toezenden. Vermeld altijd bij betaling het factuurnummer, zodat wij snel kunnen zien om welke opdracht het gaat. Dit om misverstanden te voorkomen en te zorgen voor een snelle levering.
(werkdagen zijn maandag t/m vrijdag).

Verzendkosten
Voor het verzenden van het product brengen wij € 3,50 euro extra in rekening. Het product wordt verzonden in een luchtkussenenvelop. Bij producten zwaarder dan 500 gram (of pakketten die niet door de brievenbus kunnen) hanteren wij pakketposttarief van € 6,20 euro. Ook is er de mogelijkheid om het pakket te verzekeren met Zekerpakket van TNT voor een tarief € 7,95.

Aansprakelijkheid
Get Five is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door TNT post of SelektVracht. Wil je zekerheid voor wat betreft levering van het pakket, dan adviseren wij het Zekerpakket van TNT, zodat levering gegarandeerd is en het pakket is verzekerd.


  leveringsvoorwaarden